Aktuellt arkiv

Byta/köpa vaktpass den 23 juli

Hej. Är inte i Skärhamn den 23/7 – har möjlighet att byta till pass mellan 23/6 – 4/7. Om någon är intresserad av att köpa passet går även det bra. Med vänlig hälsning, Knut, 070-6753457

Midsummer Match Cup 25-29 juni

Midsummer Match Cup kommer att pågå i Skärhamn den 25-29 juni. Under dessa dagar kommer Södra Hamnen att stängas av för biltrafik vid Skärhamns Båtcentrum.

Byte/köpa vaktpass 21/6

Kan byta till i princip när som helst, vi är bortresta hela den veckan. Jag nås på 0709577470 eller owe.nyaker@sotningstjanst.se. Mvh Owe

Byte 21/6

Byte 21/6 till i princip när som helst då vi är bortresta den veckan

Spara på vattnet

På grund av lite nederbörd så måste vi i Tjörns Kommun och även i Skärhamns Båtförening hushålla med vattnet. Vi har monterat kulventiler på nästan alla vattenslangar på bryggorna men man måste även stänga av vattenkranen när man är färdig.

Ny brygga

Ytterligare en stor uppdatering i hamnen är gjord, bytet av M-bryggan. Bryggan beräknas vara helt färdig under vecka 22.