ÅRSMÖTE 2021

Alla medlemmar kallas härmed till Årsmöte i Skärhamns Båtförening.
Då Covid-19 gör fysiska möten omöjliga så kommer vi genomföra årets årsmöte digitalt.

Datum och tid för årsmötet är 15 Mars kl 18.30.

För att delta i årsmötet krävs att man ansluter till den digitala plattformen Teams, därför behöver vi tillgång till din mailadress och du måste därför anmäla dig senast den 10 Mars genom att skicka ett mail till info@skarhamnsbatforening.se. där du anger ditt namn och den mailadress som du vill ha länken till. Länken kommer sedan skickas ut dagen innan årsmötet till de som anmält sig.

Motioner skall vara inlämnade senast 1 Mars 2021 genom att maila densamma till info@skarhamnsbatforening.se.
Agenda för mötet kommer att finnas på klubbens hemsida www.skarhamnsbatforening.se från och med 15 mars 2021.
Handlingarna för årsmötet kommer finnas tillgängliga från 2021-03-15 på www.skarhamnsbatforening.se samt efter överenskommelse på hamnkontoret.
Fullmakt skall för att vara giltig inlämnas senast 2021-03-10 via mail till info@skarhamnsbatforening.se eller direkt på hamnkontoret.

Varmt välkomna
Styrelsen i Skärhamns Båtförening