Höstmötet är inställt

Med anledning av den pågående pandemin har styrelsen beslutat att ställa in årets Höstmöte.

Det är svårt att organisera ett möte under de restriktioner som gäller för sammankomster av detta slag. En majoritet av deltagarna som under normala omständigheter deltar i våra möten befinner sig i riskgruppen, därför finner styrelsen det befogat att vidta denna åtgärd. På årsmötet i våras var antalet deltagare det minimum som krävs enligt våra stadgar för att vi skall vara beslutsmässiga. Styrelsen bedömer att även till detta möte kommer ett stort antal medlemmar inte att delta på grund av pandemin.

På Höstmötet tas beslut om båtplatsavgift och vaktgång för kommande verksamhetsår. Styrelsens förslag är att lämna avgifterna oförändrade. Vaktgången kommer heller inte att förändras utan fortgår på samma sätt som i år.

Vi hoppas medlemmarna har förståelse för denna åtgärd.